فیلتر «انکرتکست» به پنل تریبون اضافه شد
اطلاعات بیشتر
خبرنامه سئو هفته چهارم آذر ۱۴۰۱

منتشر شده در ۲۵ آذر ۱۴۰۱

خبرنامه سئو هفته چهارم آذر ۱۴۰۱

تصمیم گرفتیم از این به بعد، محتوای خبرنامه را به‌صورت اختصاصی برای شما تولید کنیم. بنابراین محتوایی که در خبرنامه‌ها مطالعه می‌کنید، در سایر کانال‌های ارتباطی ما منتشر نخواهد شد.

تصویر دسته بندیاخبار گوگل
به‌روزرسانی الگوریتم Helpful content دسامبر ۲۰۲۱

سیستم رتبه‌بندی محتوا کامل‌تر از همیشه می‌شود

غول فناوری گوگل از به‌روزرسانی «محتوای مفید دسامبر ۲۰۲۱» خبر می‌دهد. الگوریتم Helpful content یک بار در شهریور امسال آپدیت شد؛ اما بار دیگر در ۱۴ آذر ۱۴۰۱ به‌روزرسانی شد و عرضه کامل آن نزدیک به دو هفته زمان می‌برد. این آپدیت به بهبود سیستم‌های رتبه‌بندی مربوط می‌شود و در سراسر محتوا در همه زبان‌ها کار می‌کند.

اگر با به‌روزرسانی سیستم محتوای مفید گوگل شهریور ماه، اقداماتی را روی سایت خود انجام داده‌اید، ممکن است با به‌روزرسانی آذر ماه شاهد افزایش رتبه‌ یا حتی تغییرات منفی باشید. اگر فکر می‌کنید هنوز با سازوکار الگوریتم Helpful content آشنا نیستید، حتماً مقاله «الگوریتم helpful content و تاثیرش روی سئوی سایت» را بخوانید.


تصویر دسته بندیاخبار گوگل
آپدیت لینک‌های اسپم در دسامبر ۲۰۲۲

هوش مصنوعی SpamBrain به کمک گوگل می‌آید

به‌روزرسانی سیستم تشخیص لینک‌های اسپم گوگل به نام «آپدیت لینک‌های اسپم در دسامبر ۲۰۲۲»، از ۲۳ آذر شروع شد و تا تکمیل آن به دو هفته زمان نیاز است. این به‌روزرسانی از قدرت SpamBrain برای خنثی‌کردن تأثیر لینک‌سازی غیرطبیعی بر نتایج جست‌وجو استفاده می‌کند.

SpamBrain علاوه بر تشخیص مستقیم لینک‌های اسپم، می‌تواند سایت‌های دریافت‌کننده و انتشاردهنده بک‌ لینک را هم شناسایی کند. اینکه آیا سایت شما هم تحت تأثیر این به‌روزرسانی قرار می‌گیرد یا خیر، فقط به استراتژی لینک‌سازی‌ خارجی‌ سایتتان بستگی دارد.

در کل، گوگل در تلاش است تا قوانین سخت‌گیرانه‌ای را برای لینک‌سازی سایت‌ها در نظر بگیرد. اگر به هنگام لینک‌سازی، به ملاحظات گوگل در لینک‌سازی خارجی توجه کرده باشید، بعید است که تحت تأثیر منفی به‌روزرسانی لینک‌های اسپم دسامبر ۲۰۲۲ قرار بگیرید.

برای اینکه بدانید چه لینک‌هایی از نظر گوگل اسپم شناخته می‌شود، پیشنهاد می‌کنیم مقاله «نحوه شناسایی لینک‌های اسپم» را بخوانید.


تصویر دسته بندیاخبار گوگل
اهمیت معیار تجربه شخصی نویسنده در ارزیابی کیفیت جست‌وجو

معیار تجربه شخصی نویسنده در ارزیابی کیفیت جست‌وجو مهم است

گوگل برای دومین بار در سال ۲۰۲۲، دستورالعمل‌های ارزیابی کیفیت جست‌وجوهای نتایج را به‌روزرسانی کرد. در این تغییرات، یک شاخص E (تجربه نویسنده) به E-A-T اضافه شد. اگر از E-A-T اطلاعات زیادی ندارید، مقاله آن را در تریبون بخوانید.

در حال حاضر، E-A-T به‌صورت experience ،expertise ،authoritativeness و trustworthiness تعریف می‌شود. به بیان دیگر گوگل می‌خواهد مطمئن شود آیا یک محتوا بر اساس تجربه نویسنده نوشته شده است یا صرفاً با جمع‌آوری اطلاعات. محتوای تولیدشده توسط شخص باتجربه (مصرف‌کننده)، بهتر می‌تواند حس واقعی از مصرف یک محصول یا دریافت خدمت را به مخاطب منتقل کند.

تجربه‌ به این گونه تعریف می‌شود که اگر بر اساس تخصص نویسنده درباره یک موضوع باشد، first-hand expertise نام دارد و به تجربه‌ بر اساس تجربه واقعی در زندگی life-experience گفته می‌شود.

گوگل تاکید دارد که شاخص‌های تجربه، تخصص و اعتبار مفاهیم مهمی برای ارزیابی شاخص اعتماد (trustworthiness) هستند؛ زیرا اعتماد مهم‌‌ترین شاخص E-E-A-T از نظر گوگل است. در نتیجه صفحاتی با اعتبار کم، صرف نظر از رعایت شاخص تجربه و تخصص در نگارش محتوای آن، E-E-A-T پایین‌تری دارند.


تصویر دسته بندیاخبار گوگل
ویژگی جدید گوگل برای تبدیل عبارت‌های عمومی به کلمات کلیدی خاص

ویژگی جدید گوگل: تبدیل عبارت‌های عمومی به کلمات کلیدی خاص

کیفیت نتایج جست‌وجو موضوعی است که گوگل سعی می‌کند همیشه روی بهبود آن تمرکز کند؛ اما ممکن است به دلیل وارد‌نکردن عبارت‌های دقیق، کشف محتوای مرتبط برای گوگل مشکل شود. بنابراین ویژگی جدید گوگل برای مقابله با این چالش است.

گوگل با سازوکاری خاص، عبارت‌های کوتاه و عمومی جست‌وجوشده را به کلمات کلیدی خاص تبدیل می‌کند؛ یعنی هنگامی که عبارتی را جست‌وجو می‌کنید، گوگل به‌طور خودکار موضوعات و فیلترهای مرتبطی را به شما نشان می‌دهد که بر اساس درک گوگل از نحوه جست‌وجوی افراد و تجزیه و تحلیل محتوا در سراسر وب است.

برای مثال، جست‌وجوی کلمه کلیدی «ایده‌های شام»، در مقایسه با «ایده‌ شام سالم برای بچه‌ها»، نتایج کلی‌تری را به کاربر نشان می‌دهد. اکنون گوگل برای مثال «ایده شام» پیشنهاداتی (فیلتر) را مطابق تصویر، در زیر نوار جست‌وجو به کاربر نشان می‌دهد.

نمایش کلمات کلیدی خاص در زیر نوار جست‌وجو

این تغییرات برای وبمستران و بازاریابان محتوایی به این معناست که ممکن است شاهد افزایش بازدید صفحاتی با هدف‌قراردادن کلمات کلیدی طولانی باشند. همچنین احتمال افزایش رقابت در کلمات کلیدی طولانی‌ با حجم جست‌وجوی ماهانه کم بیشتر می‌شود.


عضویت در خبرنامه

ایمیل خود را وارد کنید تا از جدیدترین اخبار و مقالات حوزه دیجیتال مارکتینگ مطلع شوید.

"*" قسمتهای مورد نیاز را نشان می دهد

موضوع مورد علاقه خود را انتخاب کنید*
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

اشتراک‌گذاری‌: